27 Ekim 2014 Pazartesi

Padişah Halı Yeni Sezon

Padişah halı yeni sezon modelleri ile yine tüketicileri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Yeni sezon ürünlerinin tamamı yepyeni renkler ve desenler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peri, İnci, Duru, Mostar ve Nazenin Padişah'ın yeni sezon halı modelleri olarak gün yüzüne çıkıyor. Çizgileri, desenleri ve renkleriyle insanın içini açan Padişah halı peri modelleri, toplamda 8 ayrı halıdan oluşuyor.



Evinizin havasını değiştirmenin vakti geldiğini düşünüyorsanız mutlaka Padişah halının yeni sezon modellerine göz atmalısınız. Uygun fiyat, her zevke göre desen ve renklerle donatılan Padişah halı yeni sezon modelleri, beklentilerinizin üzerinde bir şıklık ile geliyor. 

Yeni sezonda karşımıza çıkan inci serisi Padişah halı modelleri de isminin hakkını veriyor gerçekten. Çiçek desenlerinin hakim olduğu 12 farklı halı, dikkatleri üzerine çekmek ve şıklığı yansıtmak konusunda hiç zorluk çekmiyor. Salonlarınızı daha canlı bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız yeni sezon inci modelleri ile bunu rahatlıkla başarabilirsiniz. Ayaklarınızın ucundaki huzuru Padişah halı inci serisi modellerde bulabilirsiniz.


Padişah duru serisine göz attığımızda yine huzura ulaşabileceğimiz desenlerin bizi karşıladığını görebiliyoruz. Dairesel, çiçek, yaprak vb. desenler, yumuşak renk tonları ve etkileyici motiflerle Padişah halı yeni sezon ürünleri, gerçekten çok etkileyici. Eğer evinizde bir değişim yapmak istiyorsanız öncelikle halılardan başlamalısınız. Çünkü evi gösteren şey öncelikle halıdır.


Aktif olarak satışta olan Padişah halı yeni sezon modelleri için: http://www.buroteknik.com/Hali-Modelleri-Fiyatlari/Padisah/1850-1426



1 yorum:

  1. Dünyanın ilk sosyal alışveriş platformu buypasa.com açılıyor; Padişah Halı kampanyaları, ücretsiz sanal dükkanlar yakında sizlerle buluşuyor. Detaylar için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil