13 Ekim 2014 Pazartesi

Padişah Halı Duru Serisi

Padişah halı satın almak isteyenlerin modeller konusunda kararsız kaldığının farkındayız. Şimdi kafanızdaki soru işaretlerini gidermek için Padişah'ın Duru serisini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Padişah halı tarafından üretilen yeni serilerden birisi olan Duru, renkli ve iç açıcı desenleriyle dikkat çekiyor. Birçok farklı boyut ve desende sergilenen Duru serisi, uygun fiyatıyla da beklentileri karşılıyor. Eğer sizde evinizin en güzel yerleri için en kaliteli halıları arıyorsanız Padişah Duru serisi halıları incelemenizde fayda var.


Duru serisi bünyesinde 18 farklı Padişah halı modelini barındırmaktadır. Yenilikçi çizgileri ve kaliteli yapısıyla tüketicilerin dikkatini çeken bu serinin dışında Mostar ve Nazenin adıyla 2 yeni seri daha müşteriler ile buluşturuldu. Padişah Duru serisindeki halılar uygun fiyatı sayesinde de tüketicilerin dikkatini çekmektedir. Sizde ülkemizde bu sektörde öncü olan bir markadan kaliteli ve uygun fiyatlı halı almak istiyorsanız sizlere sunduğumuz fırsatları kaçırmayın.


Padişah halı duru serisindeki modeller yukarıdaki gibidir. Bu modeller arasından dilediğinizi seçip sipariş vererek anında kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Uygun fiyat, taksit seçenekleri ve sürpriz indirimleri kaçırmayın!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder